Vähem emissioone

Hesburgeri jaotuskeskus ja tootmishoone asuvad Kaarinas. Kõik restoraniketi tooted, kaubad ja tooraineid tuuakse jaotuskeskusest. Sealt viiakse nad tsentraalselt eripiirkondade restoranidesse, välistades nii tarbetu transpordi. Tsentraliseeritud tarned hoiavad kokku kümneid sõite veoautodega.

Erilist tähelepanu pööratakse tarneketi mõistlikule planeerimisele. Hesburgeri veoautod sõidavad võimalikult lühikesi marsruute, tootes nii vähem emissioone. Hesburger tõhustas 2012. aasta sügisel oma tarneteid, et vähendada läbitavaid kilomeetreid ja CO2-emissioonide hulka. Tellimissüsteem võimaldab ainult täis kaubaaluste ja veoautokoormate kohale toimetamise. Ka logistikas kasutatav tarbetu papist pakkematerjal on kõrvaldatud: enamik tarneid restoranidesse tehakse korduvkasutatavate plastkarpidega.

E-arveldus vähendab reiside arvu

E-arveldus vähendab paberjäätmete teket, keskkonnamõjust rääkimata. Üleminek e-arvetele säästab paberit, mida varem kasutati kirjavormis paberarveteks, ning samuti trükkimiseks ja transpordiks vajaminevat energiat. Hesburger hakkas e-arveid kasutama 2002. aastal.

E-arve toodab umbes poole vähem süsinikdioksiidi heitkoguseid kui paberarve. Kirjavormis paberarvete süsinikujalajälge suurendab veelgi nende transport.