Ettevõttesisesed retseptid

Kõik Hesburgeris kasutatavad ketšupid on toodetud ettevõttesiseselt Hes-Pro enda tootmishoones Kaarinas, mis asub Turku lähedal. Sinepi ja teiste kastmete kõrval on ketšup üks kõige olulisemaid maitseaineid burgeris. Selle tõttu on ka Hesburger juba pikka aega tahtnud täiustada selle maitset.

Hesburgeri ketšup on Soome tootearengu tulemus ning seda hakati tootma 1990.aastate keskpaigas. Ilmselgelt on ettevõttesisene ketšup andnud Hesburgerile ka konkurentsivõimet. Kohalik tootmine ja kõrge kvaliteediga toorained garanteerivad silmapaistva tulemuse.

Hesburgeri ketšupi salaretsept on erakordselt tomatine, sest ühe kilogrammi ketšupi kohta kasutatakse pea kaks kilogrammi tomateid. Tomatid teevad ketšupi paksemaks ja maitsvamaks, selle tõttu sobib Hesburgeri ketšup paljudele toitudele.

Õige kogus tooraineid ja kuumutamine on tootmise väga olulised osad. Toorained ja tootmisprotsess tagavad ketšupi järjepideva kvaliteedi ja hea maitse.

Ketšup

Toodame igal aastal pea miljon kilogrammi ketšupit, mis on umbes 30% kõikidest Hesburgeri poolt tootetud kastmetest. Kaarinas toodetakse samuti ka kõik ketšup, mis läheb välisriikidesse. Kaarinas töötab ketšupi tootmiseks 10 inimest.