Tipptasemel köögiviljapihv

Taimetoitlus muutub üha populaarsemaks ning mitmesugused köögiviljapõhised liha meenutavad pihvid on saanud populaarsemaks nii Soomes, kui ka igal pool mujal maailmas. Üle maailma toimuvate uuendustega sammu pidamiseks lõi Hesburgeri tootearendusköök oma maitsva köögiviljavalgupihvi, mis sisaldab hulgas herne-, kaera- ja nisuvalku ning põldubasid. Uus köögiviljavalgupihv on saadaval 2020. aasta aprillist VEKE™ Juustuburgeri ühe täidisena.

Meistriteos Soomest Kaarinast

Hesburgeri köögiviljavalgupihv  meenutab lihast pihvi, mis on meie tootearenduse vaieldamatu meistriteos. Nagu tavaliselt, oli selle toote väljatöötamisel kõige olulisemaks abivahendiks meie maitsemeel. Parima maitse ja koostise avastab ainult siis, kui ise maitsta.

 Meie köögiviljavalgutehas laseb meil luua just sellised köögiviljavalgupihve, mis on Hesburgeri toodete jaoks täiuslikud. See tehas, mis valmis 2019. aasta sügisel Soomes Kaarinas, on Hesburgeri jaoks oluline investeering. Me usume, et taimsed tooted muutuvad tulevikus aina populaarsemateks ning meie oma tootmistehas saab meie jaoks üha olulisem olema.

Eesmärkide seadmine 

Soovime pakkuda oma klientidele nii hea kvaliteediga taimseid tooteid, et nende eelistamine oleks kerge valik.

 

 

Käesolevat lehte uuendati 10.09.2020