03.12.2019

Hesburgeri Baltikumi parima piirkonnajuhi tiitel tuli teist aastat järjest Eestisse

Eestlanna Merle Milvere valiti teist aastat järjest Hesburgeri parimaks piirkonnajuhiks Baltikumis. Eesti parimaks Hesburgeri restoraniks valiti Jõhvis asuv restoran.

Hesburgeri tegevjuhi Vesa Viitaneni sõnul on tal hea meel Merle Milveret tunnustada kogu juhtkonna nimel. ”Merle on kogenud professionaal, kes on austatud ja armastatud nii kolleegide kui alluvate seas,” kirjeldas teda Hesburgeri tegevjuht Vesa Viitanen. ” Juhtide poolt on Merlel suur usaldus, sest tal on oskus jagada oma teadmisi, tugev tahe asju edasi viia ja valmisolek alati abistada kui vaja,” lisas ta.

Hesburgeril on väljaspool Soomet 16 piirkonnajuhti.

Parima Eesti restorani tiitel läks sel aastal Jõhvi Hesburgerile, mida juhib Ksenia Tsõgankova.Parim valiti kolme parima piirkonna hulgast, kuhu lisaks Jõhvile kuulusid ka Tallinna Sikupilli ja Tartu Kaubamaja Hesburgeri restoranid. Hesburgeri parim restoran valitakse siseauditi, tagasiside ja teenindusstandardist kinnipidamine alusel.

Hesburgeril on Eestis 48 restorani ja 506 töötajat. Kokku on maailmas tänase seisuga avatud 497 Hesburgeri restorani üheksas riigis, lisaks Baltikumile ka Skandinaaviamaades, Venemaal, Ukraina, Saksamaal ja Bulgaarias. Hesburgerit eristab teistest teenusepakkujatest suur restoranide arv üle riigi ning mobiiliäpi olemasolu, seda on Eestis alla laetud ligi 120 000 korda. Hesburger on 1966. aastal Soomes rajatud perefirma, mille asutajateks on Heikki ja Kirsti Salmela.

Lisatud fotol Merle Milvere ja Vesa Viitanen (Hesburgeri tegevjuht).

 

Intervjuud Merlega saate lugeda siit:

https://www.hesburger.ee/toootsijale/tootajate-lood--merle---hesburgeri-piirkonnajuht