15.08.2022

Hesburger alustab Eestis koostööd kullerfirmaga Fudy

Alates 22. augustist saab Eestis Hesburgeri toidutellimusi teha Fudy rakenduse kaudu. Samaaegselt lõpetab Hesburger koostöö seniste partneritega, jätkates vaid nendes linnades, kus Fudy hetkel veel esindatud ei ole.

Hesburgeri CEO Kari Salmela: „Oleme väga positiivsed uue koostöö alguse suhtes Fudyga, mis loob võimaluse pakkuda oma klientidele uudset teenusekogemust. Meil on plaan koostöös tuua turule uusi pakkumisi, millest kliendid vaid võidavad.“

„Koostöö Hesburgeriga on esimene oluline samm koduturul kanda kinnitada ja näitab, et ka suured restoraniketid usuvad meie visiooni ja väärtustavad uuenduslike võimalusi. Meie plaan on saada eelistatuimaks valikuks kohalikul turul ja oluliselt parandada toidu tellimise mugavust nii restorani kui ka kliendi jaoks. Teeme omalt poolt kõik selleks, et koostöö sujuks hästi,“ ütles Fudy tegevjuht Holger Lihtmaa.

Fudy on uus ja eestimaine toidu kojuveo äpp, mille kaudu saad tellida toidu koju nii Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Fudy eesmärgiks on muuta toidutellimise kogemus oluliselt mugavamaks ja tuua restoranid klientidele lähemale. Fudy mobiilirakendus on kättesaadav iOS ja Androidi seadmetesle.