kas sina soovid olla osa kõige maitsvamast tiimist?

Otsid sa täiskohaga tööd või osalise tööajaga ametit oma õpingute kõrvalt? Hesburgerist leiad selle! Otsime oma meeskonda juurde rõõmsameelseid ja teenindusvalmis tiimimängijaid. Pole varasemat töökogemust? Pole probleemi, me õpetame sulle sinu ülesanded selgeks ning sind toetab imeline meeskond!

Meie töötajate küsitluse järgi soovitaks ligi 86% meie meeskonnast Hesburgerit tööandjana. Tahad teada, milline on töö Hesburgeris? Vaata allpool meie töötajate lugusid ja loe rohkem Hesburger tööandjana

Meil on kõik lihtne:

  • Saad töötada ja paralleelselt õppida.
  • Mida rohkem töötad, seda rohkem palka saad!
  • Bruto tunnitasu algab eurost tunnis. See on tunnitasu maksudega.
  • Õpid selgeks kõik tööd – restorani korrashoiust müügini.
  • Boonuseid sportimise ja sõbra tööle kaasa kutsumise eest.
  • Soodustused toidule.
  • Kui oled hea suhtlemisoskusega, vanust 18+, energiline ja vastutustundlik – kandideeri!

Ametikirjeldused

Klienditeenindaja

Klienditeenindaja on meeldiva teeninduse professionaal, kes teenindab kliente naeratades ja arendab samal ajal oma oskusi. Ta oskab valmistada toite meie menüüst ning teenindada kliente erinevate tellimiskanalite kaudu. Ta tagab, et Hesburgeri lubadused kvaliteedi, teeninduse ja puhtuse osas oleksid täidetud. Kogemuse omandades omandab töötaja ka teadmised omajärelevalvest ja inventuuri ülesannetest.

Koolitaja

Koolitaja tagab, et sisseelamine ja koolitus toimuvad tema vahetuste jooksul. Ta on eeskujuks, juhendades töötajaid õigete ülesannete ja töömeetodite osas. Koos restorani juhiga soodustab ja jälgib koolitaja teiste töötajate oskuste arengut. Roll eeldab võimet töötada iseseisvalt ja kanda laiemat vastutust.

Vahetusevanem

Vahetusevanem vastutab restorani tegevuse sujuva toimimise ja tulemuslikkuse eest oma vahetuse jooksul. Ta on kogenud restorani töötaja, kes tagab oma vahetuse ajal sujuva klienditeeninduse, toodete kvaliteedi ja restorani puhtuse ning tegutseb juhendajana. Ta vastutab oma vahetuse ajal meeskonna heaolu ja professionaalse arengu eest ning juhendab töötajaid töökorralduse osas. Vahetusevanem tegeleb ka tellimuste, inventuurikirjete ja klienditagasiside töötlemisega.

Restorani juhataja

Restorani juhataja on meeskonna juhendaja ning tööandja esindaja restoranis, kes vastutab restorani igapäevase töö sujuvuse, tulemuste ja meeskonna heaolu eest. Ta töötab vastavalt Hesburgeri kontseptsioonile ning tagab, et Hesburgeri lubadused klientidele kvaliteedi, teeninduse ja puhtuse osas oleksid täidetud. Restorani juhataja töö on mitmekülgne: ta vastutab töötajate juhtimise ja personaliasjade eest kogu tööelukaare jooksul ning korraldab toorainete tellimusi, inventuuri, omajärelevalvet ja tööohutust. Edu sellel ametikohal eeldab stressitaluvust, head organiseerimisoskust ning võimet juhtida mitmekesist ja multikultuurset meeskonda. Restorani juhataja töötab regulaarselt erinevates vahetuste

Piirkonnajuht

Piirkonnajuht vastutab selle eest, et tema piirkonna restoranid tegutseksid vastavalt ettevõtte kontseptsioonile ja saavutaksid seatud eesmärgid. Ta on oma piirkonna restoranide juhatajate juhendaja, koolitades ja innustades neid oma rollis edu saavutama. Piirkonnajuht toetab restoranide juhatajaid personaliküsimustes, töötajate arendamisel ja heaolu tagamisel. Ta viib restoranides läbi kontseptsioonipõhiseid kontrolle, et veenduda kvaliteedi, teeninduse ja puhtuse eesmärkide täitmises. Sellel ametikohal edu saavutamine eeldab stressitaluvust, häid suhtlemisoskusi ja probleemilahendusvõimet. Töö eeldab ka reisimist ning piirkonnajuht osaleb igapäevases restorani praktilises töös.