TÖÖTAJA LUGU #11

Regina - Viru tänava Hesburger

Regina on Hesburgeris ametis juba üle 7 aasta. Ta on hea näide kuidas töökuse, positiivsuse ja optimismiga suudetakse teha karjääri.

Kuidas Hesburgeri töökoha leidsid?

Tulin Hesburgerisse tööle tänu oma sugulasele, kes selgitas mulle, et siin saab töötada ka paindliku graafikuga. Kuna mu laps läks seal ajal lasteaeda, sobis see ülihästi! Juba enne lapse sündi olin ma teeninduses töötanud, nii et see oli ka loogiline samm.

Milline töö sul on?

Hesburgeris on iga päev erinev – ühel päeval võid töötada kassas, teisel päeval köögis jne. Saad omandada erinevaid tööoskusi ja neid igapäevaselt arendada. Lisaboonusena saad suhelda, olla infovoos ja palju liikuda.

Kellele see töö sobiks?

See töö sobib sõbralikele inimestele, kes on kiired, täpsed ja heatahtlikud. Kui pakud ootajale hea kõhutäie, on ka vastunaeratus garanteeritud!

Mis sulle siin meeldib?

Mulle siin väga meeldib, sest armastan kiiret tööd ja tulemusele orienteeritust. Mulle sobib, et iga päev on erinev ja üllatusi toov, rutiini siin juba ei ole! Töökaaslased on siin kui sõbrad ja me oleme üks suur pere, kes üksteist vajadusel kõiges toetab. Lisaks karjäärivõimalus - kui mõni töölõik on selge, saab alati järgmise võtta ja edasi areneda. Tavatöötajast on võimalus liikuda vahetuse vanemaks, koolitajaks või isegi juhatajaks! Räägin seda päris isiklikust kogemusest:)

Head töötajad saavad siin koguda tähti ja auhindu valida. On ka preemiasüsteem „tervise boonus“, kus on võimalus hea töö eest preemiat saada! Mul on hea palk, saan häid koolitusi ja graafiku alusel töötada, no kõlab liigagi hästi, onju!

Mis vanuses on siin hea töötada?

Tegelikult ei oma vanus üldse tähtsust. Peaasi on olla hea tervisega, aktiivne, hea suhtleja ja positiivselt meelestatud.

Tööandjana on Hesburger mõislik,õiglane ja abivalmis! Töötajaid siin hinnatakse ja neisse panustatakse. Kui ise asjalik ja arenemisvõimeline oled, läheb kõik hästi!

 

 

11.06.2021