Töötaja lugu #4

Töö on pingeline, aga inimesed sõbralikud ja abivalmis!

Kadi on Hesburgeris töötanud väga pikalt, kuid oma esimest tööpäeva mäletab ta hästi. Toona oli Kadi kolinud Tallinna ja ajalehekuulutuse kaudu Hesburgerisse tööle saanud. Esimese päeva õhtuks oli noor naine nii väsinud, et koduteel mõlgutas juba verivärskest töökohast loobumise mõtteid. „Mõtlesin, et siia ma küll enam tagasi ei tule. Ometi olin järgmisel päeval kohal ja tänavu sügisel saab sellest esimesest tööpäevast Hesburgeris juba 18 aastat,“ räägib ta.

Kadi on teinud Hesburgeris tõusu ametiredelil ning nagu paljud Hesburgeri juhid, alustas ka tema kõige algusest – esimese aasta töötas ta klienditeenindajana. Järgnes juba vahetusevanema töö, vahepeal oli Kadi lastega kodus ning praegu juhib ta juba 6 aastat restorani Tartus. Ta kiidab tööd Hesburgeris – see on vaheldusrikas ja saab palju suhelda. Samas on töö ka emotsionaalne ning tõsi, mõnikord ka raske. Aga kõigest saab üle, sest kliendid on toredad ning töökaaslased samuti.

18 aasta jooksul on muutunud mitmed töövõtteid ning töökohustusigi on juurde tulnud. Kadi ütleb, et töö Hesburgeris on muutnud teda vastupidavaks ja õpetanud kannatlikkust. Oma kolleegiks ootab ta sõbralikku inimest, kes tahaks töötada meeskonnas, oleks abivalmis, kohusetundlik, saaks hakkama pingeliste olukordade ja oskaks ka naerda – ilma huumorisooneta on päris raske töötada kiirtoidukohas, kus on koguaeg palju tegemist ja kiire.

Kahe lapse ema Kadi vaba aeg kulub praegu uue kodu sisseseadmisele – sättimist ja toimetamist leidub nii toas kui ka maja ümber küllaga ning see on põnev.