Ketikontseptsioon

Hesburgeri restoranides pakutakse maitsvaid burgereid ning kliendid saavad meeldiva teeninduse osaliseks. See ei juhtu iseenesest – kogu meie tegevuse aluseks on Hesburgeri ketikontseptsioon, mille nõudeid rangelt järgitakse.

Ketikontseptsioon käsitleb kõiki valdkondi, millega Hesburgeri restoranis kokku puutute: sisekujundus, klienditeenindus, infosüsteemid, tooted, logistika, seadmete arendus, koolitus, keskkonnaprogramm, turundus, tootearendus, järelevalve jne.

Ühtne kontseptsioon tagab kõigis restoranides ühtlased maitseelamused ja positiivse Hesburgeri-kogemuse. Kontseptsioon hõlbustab ka Hesburgeri ettevõtja tööd, kuna lahendused on juba eelnevalt läbi mõeldud ja kontseptsioonide toimivus on praktikas kontrollitud.