Tartus avatakse Eesti neljas Döner HeseKebab® & Gyros restoran – Lõunakeskus saab värske maitseelamuse
Döner HeseKebab® & Gyros jätkab oma kiiret laienemist Eestis ning avab sel nädalal uue restorani Tartu Lõunakeskuses. Tegemist on kaubamärgi neljanda restoraniga Eestis, mis toob Tartu külastajateni moodsad gyrose ja kebabimaitsed, mis on viimastel aastatel Eestis populaarsust kogunud.
Uus Tartu Lõunakeskus Döner HeseKebab & Gyros restoran pakub 142 m² suurusel pinnal einestamiseks kohti 44 kliendile. Ettevõtte investeeris uue söögikoha rajamisse 250 000 eurot, restoranis asub tööle 9 inimest.
Lõunakeskuse tegevjuht Marju Jeedas rõhutab uue tulija olulisust kogu keskuse toitlustusvaliku mitmekesistamisel:„Meie koostöö Hesekebabiga on olnud sujuv ja ladus juba Narva Astri Keskuse projektist alates ning mul on suur rõõm, et nende uudne kebabikontseptsioon jõuab nüüd ka Tartu külastajateni. Lõunakeskuse kliendid väärtustavad üha enam meie mitmekülgset söögikohtade valikut ja Hesekebabi lisandumine rikastab seda veelgi. Nii saame külastajatele pakkuda senisest rohkem maitseelamusi ja mitmekesist kogemust. Hesekebab avab uksed Lõunakeskuse liuvälja ääres,“ ütleb Jeedas.
Hesburgeri rahvusvaheliste turgude kommunikatsiooni- ja turundusdirektor Ieva Salmela selgitab, miks brändi kontseptsioon just praegu nii hästi kõnetab Eesti tarbijat: „Eestis on kebabitoidud viimastel aastatel selgelt populaarsust kogumas – see on saanud kiirelt arenevaks tänavatoidutrendiks. Näeme seda nii müügikasvust kui klientide huvist uute maitsete vastu. Tartu on meie jaoks loogiline järgmine samm, et tuua need ehedad gyrose ja kebabimaitsed ka Lõuna-Eestisse.“
Döner HeseKebab® & Gyros pakub laia valikut kebabi- ja gyroseineid, milles kohtuvad autentsed retseptid, kvaliteetsed koostisosad ja värsked kastmed. Menüü sisaldab nii klassikalisi pita gyrostooteid kui ka uuemaid kebabirulle ning taimseid alternatiive, pakkudes kiiret, maitsvat ja värsket kõhutäidet.
Döner HeseKebab® & Gyros pakub autentseid maitseid - erinevaid kebabe ja gyrost. Sõna γύρος (gyros) tähendab kreeka keeles ümarat või ümmargust. Lisaks tähendab “gyros” ka keerlevat/pöörlevat, mis on just see viis kuidas pita gyrose sisse minev liha valmistatakse - traditsiooniliselt keerleva varda otsas. Gyro on Kreeka kõige armastatum kiirtoit, lahutamatu osa sealsest toidukultuurist. Kebabirestoranis täiustatakse maitseid lisaks Hesburgerist tuttavale paprikamajoneesile ka erinevate kebabikastmetega, mis on valmistatud originaal-retseptide järgi.