30.04.2024

Hesburger avas 51. restorani Eestis Tallinnas T1 keskuses

Täna avas Tallinnas T1 keskuse 1. korruse keskaatriumis uksed läbi kahe korruse asuv Hesburgeri restoran, kus hakkab tööle 20 inimest. Restoran laiub 241 ruutmeetril ja sinna mahub korraga sööma 82 inimest. Ettevõte investeeris ehitusse ja sisustusse 250 000 eurot.

„Meil on hea meel, et saame Hesburgeri burgerielamust pakkuda ka T1 keskuse klientidele. Kiiresti arenev keskus toob kohale kindlasti palju külastajaid ning läbi kahe korruse paiknevas restoranis jätkub ruumi nii uutele kui Hesburgeri püsiklientidele, “ kommenteerib uue restorani avamist Ieva Salmela, Hesburgeri arendus- ja turundusjuht.

T1 Keskuse tegevjuhi Tarmo Hõbe sõnul Hesburger esimene rahvusvahelise haardega kiirtoidurestoran T1 keskuses. „ Restorani avamine täiendab söögikohtade valikut T1 esimesel korrusel, kus keskuse külastaja leiab üha atraktiivsema valiku nii sisseostudeks kui ka väljas söömiseks,“ ütles Hõbe. „Hesburger on Eesti eelistatuim kiirtoidukett, mis on ühtlasi väga populaarne ka laste ja noorte hulgas, kes on T1 keskuse väga oluline sihtrühm,“ lisas Hõbe.

 

Hesburger
Hesburger on 40 aastase ajalooga ja suurim restoranide kett Soomes ja Baltikumis. Ettevõtte restorani töötavad kokku seitsmes riigis. Baltikumis on avatud kokku 161 restorani, kus on tööl 2367 inimest. Eestis on ettevõttel 51 restorani ja 730 töötajat.

Käesoleval aastal avatakse Eestis veel kaks uut restorani, need kerkivad Tapale ja Luigele. Renoveerimistöödega alustatakse peagi Tartu Anne restoranis.

T1 keskus
T1 keskus avati 2018. aastal ning 2022. aasta algusest on keskuse omanik ja operaator investeerimisfirma Lintgen OÜ. Rajatava Rail Baltica Linda terminali kõrval asuvas T1 keskuses on ca 56 000 ruutmeetrit üüripinda ning maa-aluses ja korrusparklas on kokku ligi 1000 kohta. Hoone ankurrentnikud on Selver, Super Skypark ja Cinamon. Uuenev keskus arendab kaubanduspoolel outlet-kontseptsiooni ning pakub meelelahutust, huvi- ja sporditegevusi ning tervise- ja iluteenuseid. T1 kuulub Eesti Kaupmeeste Liitu ja Eesti Kinnisvarafirmade Liitu.