24.03.2023

Hesburger laieneb Tartu Lõunakeskusesse

Käesoleval aastal on Hesburgeri laienemise fookuses Tartu ja täna avab külastajatele uksed nende Tartu kuues restoran Lõunakeskuses. Uues restoranis, mille pind on 120 m2 ja kuhu investeeriti 200 000 €, on töökohti 20 teenindajale. 

„Meil on hea meel tervitada juba lõunaeestlaste seas menukat toiduketti Hesburgerit Lõunakeskuses! Viimase aasta jooksul on meie juures uksed avanud ligi 10 uut toidukohta ning tänu Hesburgerile saame keskuse külastajatele veelgi laiemat toiduvalikut pakkuda,“ sõnas Lõunakeskuse tegvjuht Marju Jeedas.

“Tartu ja Lõunakeskus on meile märgilise tähtsusega piirkond. Ka meie teine sel aastal avatav uus Hesburgeri restoran tuleb just Tartusse ning seepärast värbame juba ka aktiivselt uusi inimesi,” kinnitas Hesburgeri turunduse ja rahvusvahelise arenduse juht Ieva Salmela. “Oleme juba aastaid kohandanud töökohti tudengitele ja noortele lapsevanematele sobivaks, tuleme neile alati vastu töögraafikute koostamisel, et võimaldada ühildada töö pere ja õppimisega,” selgitas Salmela. Eesti Hesburgeri restoranides töötab kolmandik kõikidest töötajatest just kohandatud töögraafikuga.

Lisaks uute teenindajate koolitamisele ja restoranide ehitamisele jätkub üle Eesti aktiivselt olemasolevate restoranide renoveerimine, et kaasajastada interjööri ja infrastruktuure. Olulisel kohal on päikesepaneelide paigaldamine restoranidele, et luua võimalus pikaajaliseks taastuvenergia kasutamiseks. Samuti sõidavad Hesburgeri kaubaautod juba 95% ulatuses  taastuvdiislil Neste MY Renewable Diesel™, mida toodetakse osaliselt nende restoranides kasutatud toiduõlist. Tulevikku vaadates on Hesburgeri eesmärk, et alates 2025. aastast hakkab 100% Baltikumi  logistikast kasutama taastuvdiislit.