
Hesburger avab täna Jõgeval oma 54. restorani Eestis
Täna avas uksed Jõgeva kesklinnas, Aia tn 4 uus Hesburgeri restoran, mis on juba 54. ettevõtte söögikoht Eestis ja 174. Baltikumis. Uus 60-kohaline restoran annab tööd kümnele inimesele ning pakub kogu menüüvalikut ka mugava drive-in’i kaudu. Restorani ehitus läks maksma 500 000 eurot.
230-ruutmeetrine Hesburgeri uus restoran asub värskelt valminud 700-ruutmeetrises ühekorruselises ärihoones, mis rajati vana amortiseerunud hoone asemele. Uus kesklinna hoone muudab Jõgeva linnasüdame aktiivsemaks, kaasaegsemaks ja külastajatele atraktiivsemaks.
„Jõgeva on aktiivne ja arenev linn ning meil on hea meel tuua Hesburgeri tuttav maitse ja sõbralik teenindus ka siinsesse kogukonda,“ ütles Hesburgeri rahvusvahelise kommunikatsiooni ja turunduse juht Ieva Salmela. „Oleme uhked, et meie restoranid loovad töökohti ja panustavad kohalike piirkondade elavdamisse.“
Hesburger, mille asutasid Heikki ja Kristi Salmela 1966. aastal Soomes Naantalis, on tänaseks kasvanud üheks Baltikumi juhtivaks kiirtoiduketiks. Ettevõttel on üle 490 restorani üheksas riigis ja üle 9100 töötaja. Eestis avas Hesburger möödunud aasta septembris ka oma esimese kebabirestorani Döner HeseKebab® & Gyros, mis tegutseb kolme restoraniga nüüd nii Tallinnas kui Narvas.